Lemondás

Záradék

Jótállás a tartalomért

Szolgáltatóként a német médiatörvény (TMG) 7. § (1) bek. értelmében az oldalunkon található saját tartalmakért az általános törvények szerint vagyunk felelősek. A német médiatörvény (TMG) 8-10. §§-ai értelmében szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek ellenőrizni a közvetített vagy tárolt  külsős információkat, vagy azon körülményeket felkutatni, amelyek törvényellenes tevékenységre utalnak. Az információk eltávolításására vagy azok használatának tiltására vonatkozó kötelezettségek az általános törvények szerint változatlanok maradnak. Az erre vonatkozó jótállás csak a konkrét jogsértés megismerésének időpontjától lehetséges. Az érintett jogsértések megismerése esetén az ilyen tartalmakat azonnal eltávolítjuk.

Jótállás a linkekért

Az ajánlatunk harmadik személyek külső weboldalaihoz irányító linkeket tartalmaz, amelyeknek a tartalmára nincs befolyásunk. Ezért az ilyen külső tartalmakért nem vállalunk garanciát. A belinkelt oldalak tartalmáért a mindenkori szolgáltató vagy az oldalak üzemeltetője felelős. A belinkelés időpontjában ellenőriztük, hogy a belinkelt oldalakon nincsenek-e esetleges jogsértések. A belinkelés időpontjában nem voltak jogsértő tartalmak felismerhetők. A belinkelt oldalak folyamatos tartalmi ellenőrzése azonban a jogsértésre vonatkozó konkrét támpont nélkül nem feltételezhető. A jogsértések megismerése esetén az ilyen linkeket azonnal eltávolítjuk.

Szerzői jog

Az ezeken az oldalakon az oldal üzemeltetője által létrehozott tartalmakat és műveket szerzői jog védi. A szerzői jog határain kívül eső sokszorosításhoz, szerkesztéshez, feldolgozáshoz és bármilyen felhasználáshoz a mindenkori szerző, ill. készítő írásbeli engedélyére van szükség. A jelen oldal letöltései és másolatai csak magáncélra, és nem kereskedelmi célokra használhatók. Amennyiben a jelen oldal tartalmait nem az üzemeltető készítette, akkor a harmadik személy szerzői jogait kell figyelembe venni. A harmadik személyek tartalmai akként vannak megjelölve. Amennyiben mégis a szerzői jog megsértésére lenne figyelmes, akkor arra kérjük, jelezze ezt felénk. A jogsértések megismerése esetén az ilyen tartalmakat azonnal eltávolítjuk.

Forrás megjelölése: eRecht24