Így talál meg bennünket

Lépjen velünk kapcsolatba!

Nagy örömünkre szolgál, hogy megismerhettük Önt!

Telefon (06 1) 323 39 39

E-mail office@alphaset.hu

 

Közösségi oldalak:    Facebook 

Látogasson el hozzánk:

1097 Budapest, Gubacsi út 6/b, 1. épület

Nyitvatartási idő:         
Hé.-csüt.: 08.00-16.30 óra
Pé.: 08.00-16.00 óra

Tömegközlekedéssel: Villamossal: az 51-es villamos Hentes utcai megállójától pár perc alatt elér bennünket. A bal oldalon induljon el a MOL benzinkút felé, és az azzal szemben lévő úton fel. Onnan már láthatja az épület udvarán álló történelmi tornyot.

Az 1-es villamos Mester utcai megállójától az OMV benzinkút oldalán 10 percre vagy gyalog a Külső Mester utca felé (3. sarok).

Busszal: A 23, 54 és 55 jelzésű buszok Beöthy utcai megállójától sétáljon fel egyenesen a Tagló úton, el a MOL mellett. Végig felfelé, egyenesen az irodáig.

Az Office Campus saját buszt is üzemeltet, ennek mindenkori menetrendjéről a 06-1-476-6050 telefonszámon érdeklődhet.

HÉV-vel: A Beöthy utca megállójától sétáljon fel egyenesen a Tagló úton, el a MOL mellett. Végig felfelé, egyenesen az irodáig.

 

Személyautóval: Észak felől: A városközponttól vagy a Lágymányosi híd felől, a Soroksári úton a Tesconál forduljon be balra a Koppány útra. Ez rávezeti Önt a Gubacsi útra. A Koppány útról jobbra kell ráfordulni a Gubacsi útra, ott a MOL töltőállomással szemben található út rögtön az iroda épületéhez vezeti.

 

Dél felől: Az M5-ös autópálya irányából menjen a városcentrum felé, amíg az M5-ről rá tud fordulni a Nagykőrösi útra. Ezen a 9., 19. és a 20. kerület határainak találkozásánál van egy y-elágazás, itt tartson jobbra, majd rögtön forduljon rá az Illatos útra. Az Illatos úton végig az utolsó előtti elágazás a Gubacsi út. Ott a MOL töltőállomásnál jobbra.